На мільйонному хабарі затримано арбітражного керуючого

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Головного управління боротьби з організованою злочинністю у сфері корупції Служби безпеки України затримано арбітражного керуючого за фактом вимагання та подальшого отримання неправомірної вигоди у розмірі 1 млн 200 тисяч гривень.

Вказані кошти зловмисник вимагав та отримав від громадянина за укладення договору купівлі-продажу майна банкрута на відкритих торгах, його нотаріальне посвідчення та підписання акту приймання-передачі права власності на куплене майно.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 3684 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа