На Майдані відбудеться акція солідарності з народом Ізраілю

Цієї неділі, 1 листопада, о 13.30, в м Києві на Майдані Незалежності відбудеться мітинг та акція солідарності громадян України з народом Ізраїлю.

«Україна та Ізраїль проти терору і сепаратизму» – під таким гаслом пройде мітинг на підтримку ізраїльтян. Захід здійснюється за підтримки ЦП “Патріот”, Єврейської самооборони Києва, співголови «Парламентського товариства дружби Україна-Ізраїль» Георгія Логвинського, Єврейської сотні Майдану, і за участю БФ «Воля і єдність», Волинського реабілітаційного центру та інших українських громадських організацій.

Приводом для мітингу є ексалація тероризму в Ізраїлі на тлі розширення російської аґресії в Сирії.

Коли біда прийшла в Україну, вони виходили на мітинги солідарності, тому що вони знали, на чиєму боці правда. Вони брали наших поранених у лікарнях, забезпечували їх підтримкою і турботою, а також досі продовжують надсилати гуманітарну допомогу для українських дитячих будинків, госпіталів і всіх що потребують підтримки в цей нелегкий час, а також допомагали бійцям ЗСУ та МВС екіпіруванням і кровоспинними засобами. Підтримаємо і ми Ізраїль »- таке звернення розмістили організатори мітингу на сторінці заходу.

На мітингу виступлять: Олег Вишняков, почесний консул держави Ізраїль в Україні, народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, український журналіст і громадський діяч Юрій Бутусов, співголови «Парламентської групи дружби Україна – Ізраїль», народні депутати України Борислав Розенблат і Георгій Логвинський , український журналіст Віталій Портніков, нардеп Борислав Береза, адвокат Максим Баришніков, українська письменниця Ірена Карпа, а також українські та ізраїльські активісти та волонтери – Марина Лисак, Арсеній Фінберг, Цві Аріелі, Олена Лебідь та інші.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа