На Майдані функціонує міжнародний намет

Уже 6 днів на Майдані Незалежності навпроти Головпоштамту функціонує спеціальний міжнародний намет, у якому допомагають іноземцям, що прибули на Євромайдан. Тут є волонтери, які різними мовами можуть пояснити прибулим ситуацію в Україні та цінності, за які стоять люди, а також організовувати екскурсію Майданом.

Також організатори міжнародного намету хотіли показати участь іноземців у цій революції і на мапі позначають, з яких країн уже були гості на Євромайдані. Як зазначають організатор, сотні іноземців уже висловили свою підтримку, а десятки стали безпосередньо частиною Майдану — готували їсти, будували барикади, чергували вночі на охороні і т.п.

Міжнародний намет — це частина більшої міжнародної кампанії, організованої Громадським сектором Євромайдану. Мета кампанії — заохотити міжнародну спільноту до більш активних дій, щоб допомогти українцям перемогти у цій революції. В рамках кампанії уже прикрашали головну ялинку Майдану прапорами країн світу, а також відбулася хода до представництва Європейського Союзу із закликом відкрити двері українцям.

Сам тент було організовано Маркіяном Мацехом за підтримки Громадського сектору Євромайдану та ініціативи «Не злиЙ Майдан».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа