На Львівщині перекрито ще один канал переправлення ухилянтів через кордон

Днями на Львівщині було ліквідовано нелегальний канал виїзду військовозобов’язаних за кордон. Його організував 29 річний львів’янин, якого викрили оперативники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, за процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури спільно з оперативниками Управління міграційної поліції та слідчими Головного управління Національної поліції Львівської області.
Оперативниками встановлено, що організатор здійснював внесення даних чоловіків призивного віку до однієї з інформаційних систем, що давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану.
Під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного було вилучено речові докази та комп’ютерну техніку, що свідчить про його протиправну діяльність.
Львів’янину повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Досудове розслідування триває.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа