На Луганщини почалися передвиборчі розбірки?

24 червня вночі одному з найближчих помічників Олександра Макарова, який є можливим кандидатом в народні депутати по 109 округу Луганської області, Дмитру З. прострелили скло пасажирських дверей автомобіля “Ланос”.

Можна припустити, що машина, яка стояла у дворі, стала об’єктом глуму хуліганів. Однак є два абсолютно непомітних штриха, які надають події кардинально протилежну забарвлення:

1. Хулігани вибрали не лобове скло, яке згідно зі статистикою, страждає в першу чергу від рук правопорушників, і не скло водійських дверей – улюблений об’єкт викрадачів, а саме скло пасажирських дверей, тобто стріляли в те місце, де зазвичай знаходиться голова А. Макарова;

2. Дана “неприємність” відбулася через добу після конфлікту полковника держбезпеки Макарова з керівництвом на грунті негативного ставлення “начальників” до бажання офіцера балотуватися в якості “мажоритарника” в складі “команди Сергія Шахова”.

Було б зухвало вважати, що дана подія – акція залякування, але, напевно, ще безглуздіше повірити в казку про п’яних хуліганів зі зброєю, яку напевно запропонують правоохоронні органи.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа