На Київщині у м. Бровари народ змусив міліцію здати тітушок, а голову РДА провести позачергову сесію та засудити дії беркуту.

Як повідомив депутат Броварської районної ради Олег Кищук – «26 січня 2014 року під стінами Броварської РДА пройшов мітинг проти злочинного режиму Януковича. Влада була налякана та, очікуючи, штурму будівлі сконцентрувала у ньому близько 70 міліціонерів та 40 тітушок.»

«Народ висунув дві вимоги голові адміністрації та міліціонерам. Перше це проведення наступного дня позачергової сесії Броварської районної ради та засудження дій Беркуту, відміни злочинних законів від 16.01.14. Друге, негайне видалення тітушок з будівлі РДА. В іншому випадку мітингувальники погрожували взяти штурмом будівлю.» розповів Олег Кищук.

Олег Кищук зазначив – «Голова РДА погодився на проведення сесії у вівторок об 11.30. А міліція злякалася та здала тітушок. Та останні через живий коридор ганьби під покрики “ганьба” покинули приміщення РДА. Це перша маленька перемога у м. Бровари. Люди проснулися та повстали»

Відео виведення Тітушок.

http://youtu.be/HXucyN2gnuw

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа