На кордоні зі Словаччиною затримали десятьох правопорушників

Впродовж цих вихідних прикордонники Чопського загону припинили протиправні дії восьми українців та двох іноземців. Семеро з них намагалися незаконно перетнути державний кордон, двоє порушили прикордонний режим, один вчинив злісну непокору законним вимогам правоохоронців.
✅ ️Зокрема, двох чоловіків призовного віку викрили на спробі виїзду до Словаччини за підробленими документами. Один прямував пішки через пункт пропуску «Малий Березний», інший – потягом через пункт пропуску «Чоп (Страж)». Обидва надали на контроль документи, які начебто підтверджували їх непридатність до військової служби: довідки ВЛК та тимчасові посвідчення військовозобов’язаного. Втім, документи виявилися підробленими, тому чоловікам у пропуску відмовили. Тепер ними займатимуться поліція і суд.
✅ ️П’ятьох правопорушників, які пробиралися через «зелений» кордон, зупинили військовослужбовці відділу «Ужгород». Один із затриманих виявився закарпатцем, інші – жителями Києва, Львова та Черкас. Щодо усіх п’ятьох складено адміністративно-процесуальні документи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».
✅ ️Ще одного закарпатця затримали за злісну непокору законному розпорядженню прикордонного наряду. Перебуваючи поблизу держрубежу, 51-річний чоловік відмовлявся пред’явити документи, що посвідчують його особу, на вимогу правоохоронців. Особу було затримано в адміністративному порядку та доставлено у прикордонний підрозділ. Рішення у його справі прийматиме суд.
✅ ️На околиці прикордонного села Оноківці виявили двох іноземців, які не мали при собі жодних документів. Вони назвалися громадянами Індії. У ході перевірочних заходів особи затриманих було встановлено. З’ясувалося, що обидва проживають у місті Ужгород. Чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа