На колишнього керівника Печерського відділу ДАІ відкрили кримінальну справу за Автомайдан

Прокуратурою міста Києва в рамках досудового розслідування за фактом незаконного притягнення до адміністративної відповідальності учасників Автомайдану повідомлено про підозру колишньому керівнику відділу ДАІ Печерського РУГУ МВС України в місті Києві.

Установлено, що в розпал Революції Гідності вказаний посадовець надавав своїм підлеглим незаконні вказівки фальсифікувати протоколи про адміністративні правопорушення щодо активістів Автомайдану.

Внаслідок таких злочинних дій, учасників акцій протесту незаконно притягували до відповідальності та позбавляли права керування транспортом.

На сьогодні слідчими столичної прокуратури зібрано достатньо доказів причетності колишнього керівника відділу ДАІ до організації незаконних дій щодо учасників масових акцій протесту. Йому повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури міста Києва

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа