На Хрещатику дітям організують майстер-клас із правильного вшанування Другої світової війни

 

У Києві пройдуть майстер-класи для дітей у рамках проекту «Маки пам’яті»

Подарунки ветеранам Другої світової війни робитимуть своїми руками діти 1 травня на майстер-класах на Майдані Незалежності. Близько 600 дітей проведуть флеш-моб. На дитячі забави завітає перша леді Марина Порошенко.

П’ятниця, 1 травня, з 11.00

Київ, від вул. Хрещатик, 36 – Майдану Незалежності

14:30

флеш-моб за участі близько 600 дітей

Загалом для малят діятиме 10 творчих майстерень. На них дітей навчатимуть гончарству, петриківському розпису, декупажу. Також учасники створюватимуть маки пам’яті та сувеніри, які подарують ветеранам напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

О 14.30 відбудеться флеш-моб за участі близько 600 дітей. У ньому планує взяти участь Марина Порошенко. Також на сцені виступатимуть учасники телепроекту “Голос.Діти”.  

Привітати дітей прийдуть голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, заступник голови Адміністрації Президента Ростислав Павленко, заступник Міністра освіти і науки Павло Полянський та екс-міністр культури, ведучий Євромайдану Євген Нищук.

Захід ініціювали Український інститут національної пам’яті, Адміністрація Президента України та Міністерство освіти і науки України.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа