На грі Україна – Чехія українські фанати підтримали рідну мову

Упродовж товариського футбольного матчу Україна – Чехія, який відбувся вчора пізно ввечері на стадіоні «Арена Львів» у столиці Галичини, фанати «синьо-жовтих» провели кілька перформансів на підтримку рідної української мови.

На початку гри фанати розгорнули величезний банер, який опустили з другого поверху стадіону так, щоб він накрив повністю весь перший поверх за воротами, які на той час захищав кіпер збірної України Андрій Пятов.

Банер, на якому було зображено Володимира Великого, Івана Мазепу та Степана Бандеру, був пофарбований у синьо-жовті кольори національного прапора. А внизу напис: «Мова – це надбання тисячоліть».

Виготовили банер члени громадської організації «Завжди вірні» – найпотужніше угруповання фанатів львівського футбольного клубу «Карпати».

Появу банера «Арена Львів» вітала гучними оплесками.

Ще один перформанс на захист рідної української мови, виготовлений також фанатами «Карпат», з’явився на початку другого тайму. «Завжди вірні» розгорнули довгий банер з написом «За мову до кінця!» і освітили його фаєрами. Виглядав він дуже ефектно і викликав шквал овацій трибун.

 

Також треба відзначити, що як завжди у Львові на іграх збірної, дуже багато фанів прийшли у вишиванках.

Тож уболіванням за національну збірну фанати «Карпат» ще раз довели, що вони не випадково вже кілька років поспіль посідають перше місце в Україні у рейтингу найактивніших вболівальників з найцікавішими перформансами.

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/08/16/364235

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа