На Форумі видавців Українська Видавнича Спілка представлятиме методичку ОУН про правильний розподіл Росії

З 9 по 13 вересня у місті Лева відбудеться 22-й Міжнародний «Форум видавців». Цей захід має реноме найбільшого, найавторитетнішого та найпопулярнішого книжкового фестивалю як в Україні, так і в Східній Європі.

Друковане слово десятиліттями нашої історії було найбільш значимим джерелом формування національної культури та свідомості. Саме на цій ниві Українська видавнича спілка імені Юрія Липи має багаторічний досвід та вагомі досягнення. Тому видавництво відгукнулось на запрошення бути представленим на цьогорічному Форумі видавців та читачів у Львові.

Гібридна війна з Росією спонукала українців до пошуку власних світоглядних джерел, а отже – збільшився інтерес до книг на ідеологічну та історичну тематику. Саме це і є цариною діяльності УВС ім. Ю.Липи, яка представить на Форумі унікальні праці знакових діячів національно-визвольного руху та сучасних істориків і публіцистів.

Видавництво представить тижневик ОУН «Шлях Перемоги», твори Дмитра Донцова, Леоніда Мосендза, Володимира Косика, Василя Косаренка-Косаревича, Юрія Липи, Бориса Вітошинського та інших.

df9028fcb6b065e000ffe8a4f03eeb38

Слід зазначити, що завдяки УВС ім. Ю.Липи, представникам української діаспори та волонтерам, на Форумі будуть презентовані унікальні видання авторства М. Климишина, Р. Млиновецького, С. Ленкавського, П. Кардаша та інших.

Також видавництво на заході у Львові представить сучасних публіцистів та дослідників: Віктора Рога («Антологія українського націоналізму»), Геннадія Іванущенка («ОУН-УПА на Сумщині»), Ярослава Іляша («Декілька слів про національні характери»), Ростислава Чопика («Менталітети»). До речі, книга Р. Чопика стала номінантом та лауреатом всеукраїнських книжкових рейтингів «Премія модерної есеїстки ім. Ю.Шевельова» (Український ПЕН-клуб), «ЛітАкцент року-2014», «Книжка Року-2014».

Тож Українська видавнича спілка імені Юрія Липи запрошує всіх охочих відвідати книжкові павільйони та заходи на Форумі, де будуть представлені книги видавництва:

  1. Павільйон № 52 на площі Свободи (Театр опери та балету ім. С. Крушельницької).

  2. Павільйон № 92 подвір’я Палацу Мистецтв і Палацу Потоцьких (вул. Коперника).

  3. Презентація книги Юрія Липи «Розподіл Росії»: в п’ятницю 11 вересня о 17.00 в конференц-залі Палацу Потоцьких, Голуба зала (вул. Коперника, 17).

  4. Презентація книги Ростислава Чопика «Менталітети»: в суботу 12 вересня о 13.00 у Музеї мистецтва давньої української книги (вул. Коперника, 15а).

УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа