На базі “Сторожової застави” розробили комп’ютерну гру

igroman

На основі сюжету фільму “Сторожова застава” розробили комп’ютерну гру із технологіями доповненої реальності. Про це повідомляє uamodna.

Гра “The Stronghold Defence” (“Сторожова застава: оборона”) виконана у жанрі tower defence: це жанр ігор-стратегій, гравці яких мають завадити ворогам перетнути карту гри за допомогою будівництва оборонних веж. У грі можна обороняти древній Київ від атак половців, будувати захисні споруди та керувати перебігом подій на полі бою.

The Stronghold Defence – це перша українська гра за фільмом, в якій використана технологія доповненої реальності. Зокрема, автори точно відтворюють київські Золоті Ворота. Усі етапи розробки здійснила українська команда розробників Signal Red.

Гра “The Stronghold Defence” (“Сторожова застава: оборона”) доступна для користувачів AppStore та Google Play. Завантажити її можна безкоштовно.
Для активації гри потрібно завантажити спеціальну мітку-камінь, роздрукувати її та розмістити на горизонтальній поверхні. Далі гравець має навести камеру смартфона чи планшета на зображення мітки-каменя. Мета гри полягає в тому, щоби захистити магічний портал і відбити наступ ворогів за допомогою захисних споруд. За знищення половців нараховуються монети, за які можна будувати інші захисні споруди.

Джерело: svitua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа