«Мир нашому дому!» – переселенці з Донбасу проведуть фестиваль у Києві

DSC_2914

Відкриття фестивалю «Мир нашому дому!» і великий святковий концерт відбудеться 25 червня в Парку Перемоги Дніпровського району міста Києва о 12-00.

Літо в Києві обіцяє бути фестивальним – переселенці зі сходу України ініціювали проведення в столиці «Мир нашому дому!» Організацією цього масштабного заходу займається Асоціація «Східне партнерство». Ідея проведення фестивалю знайшла активну підтримку у Київській міській державній адміністрації.

Мир – як повітря. Цьому поняттю не надають особливого значення, коли у нас все в порядку, але події останніх двох років змусили кожного з нас відчути, як це важливо – жити в мирі. Він потрібен кожному з нас. Мир необхідний не тільки людям, які постраждали від збройного конфлікту, він необхідний всій нашій країні. Український народ наділений мудрістю від природи, інструменти народної дипломатії, здавалося б, невидимі, але відчутні й дієві. Саме тому організатори фестивалю дуже сподіваються на те, що в ході проведення фестивальних заходів виникне більш глибоке взаєморозуміння і довіра, зав’яжуться дружні творчі стосунки між киянами і людьми, які приїхали з південного сходу України, між українським сходом і заходом. Відвідувачі фестивалю матимуть можливість ближче познайомитися з культурою сходу України, яскравими талановитими виконавцями, якими так багаті Луганщина і Донеччина.

Учасники фестивалю – аматорські та професійні колективи Луганської та Донецької областей, міста Києва.

Прес-служба Асоціації «Східне партнерство»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа