Московський шабаш у Києві

U2FsdGVkX18x3ULJ5Vj6gcC1LynG2AOz1XDtbFReq_6cckyhVTe7BZN_pSUxgxy-udmomRrCPZtQYb8SPrFzkJf6pHonsLLZ

27 липня так звана Українська православна церква московського патріархату, за цілковитої бездіяльності української влади, проведе чергову масову акцію у центрі столиці.

Злочинці в рясах і без них планують так звану хресну ходу від Києво-Печерської Лаври до пам’ятника святому Володимиру. Організатором «православного антимайдану» чи «ходи Новинського» є уродженець Московії, який упродовж багатьох років чинить зло в Україні. Найперше, вороги нашої держави прагнуть навернути вірних, які, незважаючи на пропаганду «батюшок», прозріли після анексії Криму і чотирьох років війни Московії на Донбасі. Для ефекту масовості Новинський, Вілкул, Добкін, Бойко тощо, закликають координаторів у регіонах агітувати на поїздку до столиці не тільки прихожан УПЦ МП, а й усіх охочих, за гроші.

Привласнивши Володимирове Хрещення, Москва нині чинить шалений опір щодо надання томосу Українській Православній Церкві, помісний статус якої остаточно означатиме канонічність, всебічну відокремленість від Московії та її церкви. Відтак, ця хода злочинців столицею України в часі, коли на Донбасі від московських куль гинуть українські патріоти, не єдина акція супроти нашої держави. Наступного дня очільник так званої УПЦ МП Онуфрій, за сценарієм Кремля, має зустрітися із представниками іноземних посольств в Україні і православних церков Московії, Білорусі, Молдови, Грузії, Греції, Кіпру, Сербії, Македонії, Румунії та Болгарії. Усім їм буде наголошено про нібито «неканонічний процес» надання Українській Помісній Православній Церкві автокефалії. Мовляв, це зумовить розкол православ’я, криваве протистояння на релігійному грунті тощо.

Та найголовніше, що присутніх закликатимуть об’єднатися, щоб «разом зберегти мир на українській землі»! Ось такої! Москва, яка нас вбиває на Донбасі, переймається миром на нашій землі! Верх фарисейства!

Григорій Жибак, УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа