Московський Марш Миру: “Путін, досить війни і брехні!”

Про ходу (Марш миру) 21 вересня 2014 р. стало відомо 12 вересня (мається на увазі погодженість з владою). Ініціативна група українців Москви звернулася із закликом взяти участь в Марші миру.

До людей доброї волі

Друзі, страшна неоголошена війна в Україні триває, гинуть люди, прірва між народами збільшується. Великою прикрістю в цій ситуації є підтримка великою частиною російського населення гнилої імперської загарбницької політики. Треба відкрити очі людям, треба поставити заслін брехні про солдатів, танки, гармати у відпустках, допоки домовини з відпускниками не пішли суцільним потоком.

Треба припинити російсько-український апокаліпсис. Зараз той час, що не можна бути осторонь.

Друзі, приходьте 21 вересня на Пушкінську площу, ведіть родичів, друзів, знайомих.

Будемо з прапорами!

Хода «За мир в Україні» почнеться о 17 год. Збір від 16 год.

Ініціативна група

Москва, 18 вересня 2014 р.

Хода виявилась велелюдною. Дуже багато було молоді. Прийшли дівчата в блузках і віночках, хлопці у вишиванках. Число учасників перевершило заявлені 50000.

Всі розуміли, що хода перш за все спрямована проти агресії Путіна в Україні. Гасло «Путін, досить воювати і брехати» було лейтмотивом Маршу миру.

Не обійшлося без спроб принизити волевиявлення людей. Невеликі купки явно зібраних спеціально, деяких не зовсім адекватних людей , стоячи за огорожею і спинами поліціянтів, кричали про госдеп, зрадництво, славили Путіна, святу Русь і ще багато чого. Снували також провокатори, які нав’язували дискусії про те, що є причиною, а що наслідком, перевертаючи все з ніг на голову. Всі ці спроби були настільки жалюгідними на фоні потужного волевиявлення москвичів проти ПУТІНСЬКОЇ ВІЙНИ І БРЕХНІ, що ще більш показали всю ницість путінської політики..

Обєднана прес-служба українських організацій Росії

Москва, 21 вересня 2014 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа