«Молитва за Україну» — за будь-якої погоди

На шляху від Києва до гори Говерла, що в Карпатах, подолано вже більше 900 км. Олег Ткаченко зі своїм сподвижником Іваном Сажнєвим, пройшовши північними районами Хмельницької області, перетнули кордон Тернопільської області. На Хмельниччині запоріжан радісно зустрічали мешканці Чудніва, Любара, Грицева та сіл Храбузна, Сушівці, Щурівчики.

Олег Ткаченко та Іван Сажнєв провели зустрічі на тему «Просвіта і Т. Шевченко» в школах, училищах та інших навчальних закладах. Для них місцеве населення організувало екскурсії по місцевих пам’ятках історії та культури. Також проходили чисельні зустрічі з обговорення самоорганізації українців задля швидкого наведення порядку та повернення в суспільне життя справедливості. Більшість місцевих мешканців висловлювали бажання щодо зміни державного устрою в країні та записувалися добровольцями до корпусу Хмельницький «Армії Порядку» (в рамках «Посполитого рушення від одного до мільйона»).

Олег Ткаченко закликав усіх українців приєднатися до всеукраїнської «Молитви за Україну», яка відбудеться незалежно від погодних умов 21 квітня 2013 року з 8.00-10.00 на горі Говерла та в кожному куточку нашої держави.

Аліна Єгорова

Прес-центр ЗОО ВУТ

«Просвіта» ім. Т.Шевченка

м. Запоріжжя

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа