Молодіжки опозиційних сил провели фінал конкурсу «Готуй намети навесні»

У четвер, 5 квітня, на Майдані Незалежності в столиці відбувся завершальний етап конкурсу «Готуй намети навесні», який проходить у рамках спільної кампанії молодіжок опозиційних сил «Вставай!».

У фінал конкурсу потрапили переможці попередніх етапів акції, що проходили у всіх регіонах України. У рамках конкурсу молодь змагалася у встановленні наметів на швидкість. Так ороганізатори мають на меті продемонструвати «наметову активність молоді».

«Янукович за час свого правління не виконав жодної обіцянки, що давав перед виборами, – наголосив голова Київської молодіжки «Фронту Змін» Сергій Прожейко. – Нам набридли пусті балачки влади, ми вимагаємо виконання передвиборчих обіцянок», – заявив він.

Нагадаємо, 22 березня, на Майдані Незалежності, в рамках спільної кампанії молодіжних організації опозиційних сил «Вставай!» було проведено акцію «Готуй намет навесні». Незважаючи на те, що про проведення заходу організатори повідомили КМДА згідно з законодавством, представники правоохоронних органів та спецпідрозділу «Беркут» оточили активістів і силою не дозволяли їм розбити намети. Вони намагалися затягнути учасників акції до автозаків, унаслідок чого травмовано активіста «Фронту Змін».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа