Молоді націоналісти відзначили Свято Героїв квестом

26 травня молодь Києва змагалася за перше місце у квесті до Дня Героїв «Знай наших!». Організатором заходу виступив Молодіжний Націоналістичний Конгрес за підтримки екс-голови СБУ Валентина Наливайченка.

Під час квесту всі команди повинні були виконати 14-ть досить складних завдань на знання історії Києва та національно-визвольних змагань. Зокрема учасники мали відгадати, а потім знайти меморіальні дошки встановлені на честь видатного діяча ОУН(р), автора праці «Ідея і Чин України» Дмитра-Мирона «Орлика», автору духовного Гімну України Миколи Лисенка, класику українського кіно Олександру Довженку та інших.

Останнє завдання, яке мали виконати учасники, було пов’язане з Центром Національного відродження ім. С.Бандери, першою до кінцевої точки прийшла команда «Реп-валіза», другою, з затримкою всього у 15 хвилин, була команда «ККД».

Третіми до фінішу добралися учасники команди «Вогонь», четвертими – «Ри».

«Всі сили віддали, на фініші ледь трималися на ногах, – ділиться враженнями капітан «Реп-валізи», хіп-хоп виконавець Богдан ХМАРА Ковальчук. Завдання видалися цікавими, подекуди було складно, але всі хлопці молодці – боролися відчайдушно попри нелегкий маршрут – ми намотали понад 10 км», – каже Богдан.

Після підбиття підсумків всіх учасників квесту нагородили заохочувальними подарунками. А команда-переможець та капітан другої команди – «ККД» отримали спеціальні призи – MP3 плеєри від Валентина Наливайченка.

«Проводячи цей квест ми хотіли акцентувати увагу на тому, що Київ багатий не тільки на пам’ятки архітектури, в нашому місті є сотні місць пов’язаних з видатними особистостями національно-визвольного руху. Гадаю, що всі учасники змагання відтепер на все життя запам’ятають героїчні місця Києва», – вважає представник МНК Назар Матлак.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа