Молодь покаже свою міць у флеш-теренівці на площі перед університетом Франка

У середу, 24 квітня на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка відбудеться показовий тренувальний бій. Флеш-теренівка розпочнеться о 13:00. Такий захід організований із нагоди проведення одинадцятої всеукраїнської військово-патріотичної гри «Гурби – Антонівці 2013». Гру і показовий бій організовує громадська організація «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» (МНК).

Показовий бій – це можливість кожного перевірити свої навики, свою витривалість та силу духу перед шістдесятигодинною грою.

«У такий спосіб учасники флеш-теренівки зможуть перевірити себе у боротьбі та гартувати свою силу духу. В такий спосіб ми гуртуватимемо свідому молодь, яка ставить перед собою цілі та намагається досягнути незважаючи на перешкоди» – зазначає голова ЛОО МНК Назар Франук.

Цьогоріч теренова гра «Гурби – Антонівці» триватиме із 28 квітня по 1 травня 2013 року на вже звичному для учасників терені площею 25 кв. км між селом Антонівці на Тернопільщині та урочищем Гурби, що на Рівненщині. Присвячена теренівка памяті Василя Кука останнього командира ОУН-УПА, який народився сто років тому.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа