Могильов домовився з Януковичем про розширення автономії Криму

Прем’єр-міністр Криму Анатолій Могильов переконаний у необхідності розширити повноваження Кримської автономії. Про це Могильов заявив сьогодні, 29 листопада, виступаючи на конференції Кримської республіканської організації Партії регіонів.

“Нам необхідно відроджувати і посилювати ті повноваження, які Крим має мати як автономна республіка у нашій країні. Крим має особливий статус. Це автономна республіка, і повинні бути всі повноваження, щоб більшість тих рішень, які необхідно приймати для життя кримчан, приймалися не в Києві, а тут у Криму. Це дозволить швидко і ефективно вирішувати всі питання “, – підкреслив голова кримського уряду.

“Я буквально вчора обговорював дане питання з Президентом України Віктором Януковичем і знайшов розуміння у нього в тому, що необхідно приймати рішення про те, щоб повноваження Криму були значно розширені в плані прийняття рішень, що забезпечують рівень життя людей тут в Криму “, – сказав Могильов .

Серед пріоритетів Могильов виділяє необхідність забезпечення прозорості схвалюваних рішень органами влади, враховуючи, що більшість у цих органах влади, включаючи раду міністрів Криму, належить членам Партії регіонів, а також ратує за направлення всіх фінансових ресурсів Криму, а також коштів, що надходять з держбюджету України, на вирішення соціально-економічних проблем кримчан.

Ще одним важливим завданням Могильов вважає забезпечення максимальної кількості голосів виборців на виборах до Верховної Ради, які відбудуться в 2012 році.

Джерело: Кореспондент

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа