Мобільний зв’язок у Києві з “модерацією” від МВС

Навіть якщо SMS з вашого номера — це не обов’язково SMS з вашого телефону.

Поради від Gennadiy Kornev

друзі, просте правило інформаційної безпеки: вимикайте передачу мобільних даних та Wi-Fi на своєму смартфоні тоді, коли у них немає потреби. Також це зекономить Вам батарею.

За моєю інформацією: по всьому периметру Майдану діють сірі базові станції, які незаконно перехоплюють сигнал абонентських пристроїв усіх трьох основних операторів. Діє дуже просто: передатчик телефона налаштований так, аби підключатись до станції з найкращим сигналом. Сигнал сірих станцій у десятки разів перевищує стандартний.

Також попередьте близьких: навіть якщо SMS з вашого номера — це не обов’язково SMS з вашого телефону. Домовтесь про кодові слова у тексті. Бдлск репост.

mts

reply

Друзі, «Київстар» спростовує свою причетність до розсилки SMS про, начебто, «реєстрацію учасників масових зворушень». У відповідності до чинного законодавства ми суворо дотримуємся умов конфеденціальності інформації про абонентів, їх номери телефонів та місце знаходження. Зловмисники використовують незаконне обладнання для здійснення таких розсилок. Ми знаємо про існування обладнання (так звані «піратськи базові станції», яке дозволяє розсилати SMS та виконувати дзвінки на мобільні телефони, абонентам будь-яких операторів, що знаходяться в певному районі. Але як оператор ми не маємо технічної можливості побачити діяльність такої станції.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа