Міжпарламентська рада Україна-НАТО поруч з виробником ракет СС-20 – це саме те!

В Дніпрі відбувається Міжпарламентська рада Україна-НАТО – Ірина Фріз

Про це повідомила Голова постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО, народний депутат України Ірина Фріз на своїй сторінці Facebook.

«Сьогодні в Дніпрі відбувається Міжпарламентська рада Україна-НАТО. В програмі заходу зустрічі з керівником Об’єднаного штабу Центрального управління СБУ в зоні проведення АТО, керівництвом Сектору оборони М (Маріуполь), Начальником Центру оперативного управління штабу АТО сектора «М», начальником оперативного відділу мотопіхотної бригади, заступником командира гірсько-штурмової бригади,начальником 385 військового госпіталю (м. Дніпро),а також з представниками Адміністрації Державної прикордонної служби (Маріуполь), начальником Східного регіонального управління, командирами військових частин», – сказала Фріз.

Депутат висловила подяку представникам НАТО за підтримку України.

«Подякувала партнерам за те, що погодились приїхати в Дніпро на засідання Ради, адже саме через такі заходи ми може поглибити контакти заради більш глибокого співробітництва з країнами НАТО, доносити нашу позицію та інформувати про поточний стан в секторі безпеки та оборони. Продемонструвала членам іноземної делегації презентацію «InformNapalm» про найсучасне російське озброєння, що використовується терористами на Донбасі та доводить факти постачання зброї та участі регулярних частин ЗС РФ у війні проти України», – розповіла Фріз.

14670910_1206229962733660_4122156246244996087_n-e1476265484799

Вона акцентувала увагу на те, що на сході України відбувається справжня війна.

«На Сході відсутній громадянський конфлікт: війна йде з Росією, а Україна сьогодні є форпостом демократичних цінностей Європи. Я висловила думку про те, що з імперією не можна домовлятися: її амбіції не дозволяють їй зупинити експансію. Зупинити агресію можна лише спільними багатонаціональними зусиллями», – підкреслила Ірина Фріз.

Отримано з розсилки Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23]); Wed, 12 Oct 2016 12:49:06 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа