Міжнародна фотовиставка «Війна за мир» відвідає Львів

У середу, 9 березня, об 11.00 годині у приміщені Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» за ініціативи Громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгороді та Центру правових та політичних досліджень «СІМ» продовжить свою подорож міжнародна  фотовиставка «Війна за Мир».

 

Фотовиставка «Війна за мир» відбудеться за підтримки ВГО «Сокіл» , ГО «Закарпатська громада»  та Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького».

Виставка має на меті донесення об’єктивної інформації про події на Сході України та порушення Російською Федерацією норм міжнародного гуманітарного права. Представлені на ній фотороботи зображують українських добровольців, зокрема бійців окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ», у складі 93-ої механізованої бригади Збройних сил України. Хронологічно світлини охоплюють період від початку діяльності військових – до сьогоднішніх днів.

 DSC_0122Війна_за_мир-s-1024x681

На відкритті фотовиставки будуть присутні :

  • директор Центру правових та політичних досліджень «СІМ» Лідія Тополевська;
  • координатор Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгороді та голова ГО «Закарпатська громада» -Борис Кондратюк ;
  • голова ВГО «Сокіл», заступник командира ОЗШР «Карпатська Січ» 93 ОМБр Юрій Черкашин – Чорнота. Молодший сержант ЗСУ, поранений в листопаді 2015 біля Донецького аеропорту;
  • доброволець, поранений в листопаді 2014 року в Пісках, голова Львівського обласного осередку ВГО «Сокіл», боєць ОДЧ «Карпатська Січ» Богдан Федун — Бард.

Фотовиставка у Львові триватиме до 26 березня  2016 року.

Львів, вул. С. Бандери, 1 ( вхід з вул. К. Брюллова)

Вхід вільний.

Джерело: lonckoho.lviv.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа