Між Міністерством інформаційної політики України та Світовим конгресом українських молодіжних Організацій підписано Меморандум про співпрацю

26 серпня Міністр інформаційної політики України Юрій Стець, в рамках Форуму української молоді діаспори “Одеса 2015″(ФУМД), підписав Меморандум про співпрацю з Президентом Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій Мирославом Гочаком.

Мета підписання документу – співпраця у сфері розвитку інформаційного суспільства в Україні, поширення інформації про Україну в світі та захист національного інформаційного простору.

Президент СКУМО Мирослав Гочак після підписання документу сказав: «Світовий Конгрес українських молодіжних Організацій має на меті консолідувати та координувати зусилля з МІП по донесенню інформації про Україну в світовий медіа простор».

Міністр інформаційної політики Юрій Стець в свою чергу додав: «Підтримка діаспори зі всіх континентів н адихала нас боротися на Майдані. Тому с ьогодні ми маємо в и користати цей потужний ресурс впливу на уряди країн, де мешкають етнічні українці. Ми консолідуємо зусилля для промоуції України в світі».

Форум “Одеса 2015″(ФУМД) розпочався з 18 серпня і триватиме до 28 серпня. До Одеси з’їхалася українська молодь з усього світу. У ФУМД також беруть участь представники 30 країн української діаспори, зокрема, українських молодіжних громадських організацій з Казахстану, Сербії, Росії, Румунії, Латвії, Молдови, Болгарії, Хорватії, Іспанії, Франції, Польщі, Німеччини, Чехії, Японії та інших країн.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа