Місцеві ради вимагають негайного звільнення Антоненка з-за грат

Безпідставне тримання Андрія Антоненка під вартою не залишаються непоміченими для органів місцевого самоврядування: ряд місцевих рад у різних областях України підтримали звернення до Генерального прокурора Венедіктової та Голови Верховної Ради Разумкова з вимогами створення ТСК в справі про вбивство Павла Шеремета та ініціювати негайну зміну запобіжних заходів Юлії Кузьменко, Андрію Антоненку, Яні Дугарь.

? За це звернення  проголосували Львівська обласна рада, Сумська міська рада та Полтавська районна рада, Івано-Франківська міська рада.

Заклик до колег по депутатському корпусу з вимогою підтримати звернення до Генпрокурора і Голови ВРУ також оприлюднили депутат Криворізької міської ради Вікторія Самойленко та депутат Запорізької обласної ради Ігор Артюшенко.

Протягом березня 2021 року очікується розгляд звернення на сесіях місцевих рад в Рівному, Кропивницькому, Ніжині, Прилуках (Чернігівщина), Богуславі (Київська область), Тернополі, Славуті (Хмельницька область), Запоріжжі, Чернівцях, на Донеччині.

А в Дніпрі й Луцьку депутати планують направити на ОГПУ і ВРУ колективне депутатське звернення.

? Ініціаторами звернення є «Правотворець» та Рух Опору Капітуляції.

Якщо Вашої місцевої ради нема в переліку, то ви можете самостійно направити його до депутатів органу місцевого самоврядування. Звернення за посиланням: http://bit.ly/звернення21

?Уже 9 березня відбудеться судове засідання щодо зміни запобіжного заходу  безпідставно звинуваченим в справі про вбивство Шеремета.

Закликаємо підтримати Андрія Антоненка, який вже другу весну зустрічає за гратами. Вимагатимемо справедливості і волю Ріфу.

?14:00, 9 березня

Шевченківський районний суд (вул. Дегтярівська 31а)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа