Мінсоцполітики зірвав Програму протезування 100 бійців АТО за кордоном

У результаті безгосподарності урядовців кошти, виділені з бюджету на протезування бійців АТО за кордоном, так і не були використані. Відтак понад 100 учасників бойових дій не були забезпечені протезами.

Про це під час брифінгу повідомив заступник голови комітету ВРУ з питань охорони здоров’я, член депутатського об’єднання «Народний контроль» Олег Мусій на брифінгу у Верховній Раді.

«За даними аудиту Рахункової палати, у 2014 році не було використано жодної копійки із передбачених на державну програму по протезуванню бійців 7 мільйонів, а у 2015 році із виділених150 мільйонів  освоїли лише 6,6 мільйонів гривень», – констатував нардеп.

Він зауважив, що через неспроможність Мінсоцполітики та Служби АТО  розподілити між собою обов’язки у реалізації програми, зі 150 бійців, які стоять у черзі на протезування, отримали допомогу лише шість наших захисників.

«Захисники України потребують допомоги, держава має на ці потреби кошти, а Уряд злочинно їх не використовує. Це безгосподарність, чи це свідомий саботаж, чи просто така політика теперішнього уряду? Ми маємо почути відповіді на ці питання під час детального аналізу звіту Уряду 16 лютого», – наголосив Мусій.

Джерело: поштова розсилка

Народний контроль з домену mail15.suw15.mcsv.net 

11:4

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа