Мінський формат переходить в скайп

Про це на сторінці Facebook написала представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську Ірина Геращенко.

«Українська сторона ініціює проведення 14 грудня скайп – конференції гуманітарної підгрупи ТКГ з одного питання – питання звільнення заручників. Надіслали відповідну ініціативу ОБСЄ, сподіваюся , її підтримають всі сторони, якщо вони дійсно зацікавлені в звільненні заручників до Різдва. 7 грудня українська сторона на гуманітарній підгрупі вийшла з важливою ініціативою: ми запропонували передати 228 людей , що їх запитували ОРДЛО , аби звільнити тих 42 особи, що їх підтверджують в ОРДО і 6 в ОРЛО», – зауважила політик.

«Разом з СБУ, міжвідомчим центром по звільненню заручників , в форматі мінської групи ми весь цей тиждень відпрацьовували нові гуманітарні ініціативи, аби прискорити процес звільнення , аби люди по обидві сторони лінії зіткнення були на свята вдома, зі своїми рідними. Готові працювати в режимі скайп – конференції, аби вийти на рішення задля звільнення заручників, аби 21 грудня було в Мінську продуктивним і результативним», – наголосила Ірина Геращенко.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Tue, 13 Dec 2016 14:56:43 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа