Меру Луганська Кравченку загрожує знищення до суду

Полотно анонімного автора “Юда Кравченко здає Єфремова в обмін на гарантії безпеки”. Суть сказаного цим бовдуром вельми проста: “насобмануле”, “намугрожале”, “етовсёефремов”, “яневіновнік”.
Далі – чому Кравченку слід проситися в тюрму:
Photo: Полотно анонимного автора "Иуда. Кравченко сдаёт Ефремова в обмен на гарантии безопасности". Суть сказанного этим остолопом весьма проста: "насобмануле", "намугрожале", "этовсёефремов", "яневиновник".</p>
<p>#тьфутыблять

Сьогодні цілий ряд луганчан, які раніше здавалися мені осудними, розпустили шмарклі з приводу затримання Крави, мера Луганська, що тікав у РФ. Аргументу у них всього два:

“Він був у місті, коли всі втекли” & “У Луганську весь цей час продовжували вивозити сміття”.

Як я вже і говорив, Крава сидів на місці виключно тому, що йому нічого не загрожувало. Він був однією з шестерень механізму окупації Луганська, а ви все, страждальці, були для нього живим щитом. Саме тому він палець об палець не вдарив, щоб організувати евакуацію городян, і всі смерті – на ньому, на його босі і його подільниках. Вивіз сміття – це, звичайно, дуже важлива справа. Особливо, коли місто лежить в руїнах.

Я не знаю, чим закінчиться історія з його затриманням і чи буде прокуратура переслідувати його далі. Але це й неважливо. Прочитайте статус мого приятеля-прикордонника Андрій Шацьких з Одеси. Прочитайте уважно, вічно незадоволені всім луганські принци і принцеси в екзилі, які досі мастурбують на свої смердючі луганські “двушки” з обшитими пластиком балконами. Подивіться, тупі, скільки справжніх людей гине заради вас і заради ваших безглуздих нір. Прочитайте і замовкніть назавжди.

А що стосується Крави, то йому необхідно валятися в ногах у прокурора і судді, благаючи залишити його у в’язниці. Тому що настрій добровольців не сильно відрізняється від настрою одеських погранців. Не заарештують – пристрелять. Як пити дати. Часу на церемоніали з ворогом вже давно немає.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа