Медичних реформ немає, тому лікар-експерт палитиме свідоцтва про смерть перед Радою

650 свідоцтв про смерть для Погоджувальної Ради Парламенту

23 листопада, о 10:30 перед погоджувальною радою Парламенту біля будівлі комітетів ВР (вул. Грушевського 18) пройде одиночна акція лікаря-педіатра та експерта з питань медичної реформи Олександра Ябчанки.

В рамках одиночного пікету, Олександр представить журналістам та представникам парламентських фракцій 650 свідоцтв про смерть громадян України – саме стільки людей помирає в нашій країні через відсутність реформ в медицині, в порівнянні з європейськими країнами.

Олександр привселюдно спалить 650 свідоцтв про смерть громадян України. Попіл документів активіст передасть депутатам разом з пояснювальними записками до законопроектів про автономізацію закладів охорони здоров’я: Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань охорони здоров’я № 2309a та суміжними законопроектами.

Законопроекти щодо автономізації, які запускають реальну медичну реформу чекають голосування в залі верховної ради вже близько півроку. Олександр, від імені експертів медичної групи Реанімаційного Пакету Реформ буде вимагати розглянути ці законопроекти в першому читанні 26 листопада.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа