Медведчук судитиметься з Ганною Гопко

stoprewansh2

Кум Путіна подав до суду на Ганну Гопко через її пост у Facebook із закликом розслідувати злочини пропутінських сил в Україні. Допис, через який Медведчук хоче судитись, містить анонс акції Національна ініціатива “Стоп Реванш” під Генпрокуратурою, що був присвячений вшануванню пам’яті Василя Стуса. Акція відбувалась у день смерті поета, до якої причетний Медведчук.

Screenshot at 2018-12-19 06-43-16

Під час акції громадські активісти, зокрема і Вільні Люди та народні депутати Hanna Hopko, Андрій Левус, Sergey Vysotsky, вимагали від ГПУ не допустити реваншу пропутінських сил в Україні та розслідувати злочини, до яких вони причетні.

Суд призначений на 19 грудня. Початок засідання — 11.00. Адреса – Хрестовий провулок 4, каб. 405. Суддя – Матійчук Г.О.

Також розслідувати факти втручання у виборчий, політичний процес та інформаційний простір України Російською Федерацією та громадянами України, пов’язаними з владою держави-агресора, зокрема Медведчуком, закликали сьогодні у Верховній раді. Зокрема, «Народний фронт» ініціює створення Тимчасової слідчої комісії парламенту за цим питанням. Про це повідомив народний депутат, Керівник Проводу «Вільних Людей» Андрій Левус.

Нагадаємо, що до цього Медведчук неодноразово позивався проти представників «Вільних Людей». Зокрема, кум Путіна подав до суду на народних депутатів, членів Проводу «Вільних Людей» С. Висоцького, А. Левуса та нардепів В. Романюка, І. Лапіна, О. Медуницю, Н. Величковича, М. Бондара, А. Опанасенка, А. Гопко, О. Еднака, В. Соляра, які у вересні 2018 року направили главі СБУ депутатське звернення пов’язане із діяльністю Медведчука.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа