Майстер-клас від Лесі Боднар: діти захисників Української держави створили писанкові шедеври

Майстер-клас від Лесі Боднар діти захисників Української держави створили писанкові шедеври_html_152ab1a2

У рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» відбулася чергова пізнавальна акція. Малечу наших захисників запросили на цікавий та захоплюючий майстер-клас з розфарбовування до Великодня писанок.

Ця подія відбулася в приміщенні співкоординаторів проекту «Мій тато захищає Україну» – Будинку офіцерів (м. Львів), де проведення майстер-класів та інших різноманітних заходів для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні слало вже традиційним.

Як і минулого, так і цього року діти з неабияким інтересом спостерігали за діями своїх вчителів. Цьогоріч демонструвала малечі мистецтво писанкарства Леся Боднар, яка люб’язно відгукнулася на запрошення організаторів мегапроекту «Мій тато захищає Україну».

Попри різні рисунки на великодніх яйцях, найбільше вподобала дітвора патріотичну синьо-жовту писанку. Майстриня показала всім нескладну техніку її виконання.

Організатори майстер-класу, який, нагадаємо, відбувся в рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну», запросили дітей долучитися до чергової акції – «Відпочинок – за талант», яка передбачатиме проведення конкурсу-аукціону з продажу виробів, створених талановитими дітьми захисників Української держави.

На отримані кошти, які діти зароблятимуть своїми стараннями, будуть придбані путівки для маленьких талантів та їхніх сімей на літній відпочинок у мальовничих Карпатах.

Про умови конкурсу-аукціону та виставлені лоти організатори акції оголосять додатково.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа