Майдан у Києві підтримав російський телеканал “Дождь”

rain

Дождь идет” і в Україні- українські активісти виступили на підримку російських протестувальників.

Сьогодні у Києві на підтримку активістів, які висловили своє невдоволення у Москві з приводу відключення з 10 лютого від своїх мереж оператором “Триколор ТВ” опозиційного телеканалу “Дождь”, українські молоді активісти провели аналогічну акцію.

“Дождь” – це єдиний телеканал, який висвітлював реальні події в Україні з самого початку революції і давав можливість російським громадянам мати точку зору, якавідрізняється від маразматичних поглядів так званого журналіста Кисельова та інших путінолюбних каналів. В Росії свобода слова – це фантом, якого навіть жителі країни більшою мірою або не сприймають, або й побоюються. Тому телеканал “Дождь” – це унікальне явище в РФ. – розповіла організатор акції, а також лідер Команди молоді Віталія Кличка Олена Пономаренко.

В день уже традиційного Народного Віче на острівку незалежності відомому як Київський Майдан Команда молоді Віталія Кличка зібрала усіх небайдужих до долі “Дождя” людей у знак солідарності з російськими протестувальниками, а також журналістами, які постраждали внаслідок неправомірних дій російських правоохоронців 8 лютого під час проведення мирної акції протесту в Москві. Активісти пройшли мирною колоною з парасольками від метро “Театральна” до Майдану незалежності, де і приєдналися до Віче.

Нагадаємо, що мирну акцію в підтримку телеканалу “Дождь” 8 лютого в Москві безжально розігнала міліція, затримавши близько 40 людей.

“Звичайно ж, для багатьох російських громадян він став ковтком свіжого повітря у задимленому викривленому російському інформаційному полі. Ми солідарні з тими людьми, які не побоялися висловити свій мирний протест, вийшовши на вулицю з парасольками і логотипами “Дождя”, – додала співорганізатор акції Ольга Цилюрик.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа