Майдан розігнав збіговисько Гереги

24 грудня нелегітимна нині Київрада намагалася провести «виїзне» засідання в приміщенні Соломянської РДА. З самого ранку секретар цієї «ради» Галина Герега з рядом провладних депутатів закрилася в конференц-залі адміністрації.

Близько 9-ї підтягнулися учасники Євромайдану і опозиційні депутати. Вони вибили двері в залу (ключ, як виявилося, «десь загубився») і заблокували засідання. На вимогу до секретаря Київради припинити судові позови щодо учасників Євромайдану, які нині розмістилися в приміщенні КМДА, Герега швидко закрила засідання і втекла.

Зі слів народного депутата Андрія Іллєнка, на засіданні, яке намагалися провести Герега, Голубченко і компанія, не було навіть простої депутатської більшості. А апеляція до того, що на засіданні мали закрити питання виплат бюджетникам в Києві, виглядає лише брехливим прикриттям для збіговиська нелегітимного органу самоврядування, адже в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко обіцяв вирішити питання виплат через Кабмін, не скликаючи раду.

Опозиціонери та учасники Євромайдану переконані, що засідання могли зібрати для проведення рішень з чергового дерибану комунальної власності та підняття тарифів в столиці.

 1540308_594633743923327_1840954437_o

УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа