М’які меблі від виробника Веста

Фабрика Веста являється одним з найкращих виробників меблів на вітчизняному ринку. М’які меблі і зокрема диван Веста, відрізняються високим рівнем комфорту та стильним дизайном.

Особливості меблів від відомої української фабрики

Меблева фабрика Веста була заснована в українському місті Біла Церква ще у 1998 році. Виробник спеціалізується на виготовлені м’яких та кофмортних меблів для дому. Усі товари даного бренду представлені ​​у величезному асортименті. А по показникам зручності, комфорту і дизайну продукція не поступається виробам від популярних європейських виробників.

Перед вибором оптимальної моделі необхідно обрати:

  • механізм трансформації, який представлен у декількох видах, а тому ви зможете купити диван у формі книжки чи “акордеону”. Але перед купівлею обраної моделі варто велику увагу приділити критеріям практичності та довговічності;
  • наповнювач. Зазвичай виробник використовує пінополіуретан (відрізняється комірчастою структурою, який на протязі довгого часу тримає форму) і холлофайбер (має порожнечу всередині полотна, що робить його дуже подібним до синтепону);
  • тканину. М’які меблі повинні бути міцними та мати довгий термін експлуатації. Саме тому максимально ретельно слід підбирати матеріал. Увагу варто приділяти сучасним тенденціям та технологіям. Асортимент тканин досить великий, але кожен тип має свої особливості. Наприклад, натуральна тканина вважається гіпоалергеною, однак штучна більш міцна та довговічна.

image2

Стилі м’яких меблів від українського виробника

Стилі м’яких меблів можуть бути різноманітними, але при цьому основних категорій всього дві – сучасний чи класичний напрям. Кожен вид представлений ​​кількома стильовими рішеннями, серед яких можна підібрати оптимальний варіант, який ідеально підійде до певного інтер’єру:

  • модерн. Відрізняються асиметричністю та витіюватістю ліній, а також оригінальним поєднанням матеріалів (дерева/металу). Особлива увага приділяється фактурі виробів, а тому дивани будуть гармонійно виглядати навіть в поєднанні з окремими предметами сучасних меблів. Модерн відрізняється досить креативним дизайном, максимальною зручністю, функціональністю та оригінальними формами;
  • еклектика. В даному стилі гармонійно поєднуються різні напрямки – класичні кольори можуть бути сусідами навіть з підлокітниками трикутної форми в стилі баухаус, а також доповнюватися стильними хромованими ніжками, запозиченими зі стилю “поп” 1960-х рр. Декілька абсолютно різних напрямків, об’єднаних в одному стилі, дозволять вам створити дійсно неповторний та ексклюзивний інтер’єр;
  • мінімалізм – це чітко продумані функціональні рішення та максимально лаконічні форми. Розвиток мінімалістичного стилю почався в середині минулого століття і зараз він представляє собою собою своєрідну форму чистоти, комфорту і досконалості у кожній деталі. Цей напрямок вважається одним з найбільш універсальних, однак при цьому відрізняється своєю яскравою індивідуальністю.

Товари від фабрики Веста для вітальні або спальні ніколи не втратять своєї актуальності. Дивани від українського виробника вважаються практичним і модним рішенням для будь-якої квартири або дому. А використання різноманітних стильових напрямків та сучасних технологій робить асортимент більш ніж різноманітним. Ви завжди зможете обрати для себе оптимальну модель відповідно до своїх вимог та бюджету. До того ж, визначитися з покупкою вам допоможуть професійні консультанти інтернет-магазинів, які допоможуть підібрати найкращу модель дивану з урахуванням індивідуальних побажань та дизайну саме вашого приміщення.

Матеріал підготували за підтримки маркетплейса Закупка.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа