Лисичанськ: окупанти покинули всі блок-пости

Бої за Лисичанськ. Очевидці стверджують, що зараз горить склозавод “Пролетарій”. Зафіксовано кілька влучень снарядів у житлові будинки: триста другий по вулиці Жовтневій, в будинок навпроти музичної школи, яка є неподалік від прокуратури і була захоплена бойовиками. Інформації про жертви поки немає. Один із снарядів потрапив в гараж біля школи № 8, він був біля захопленого будинку СБУ. Також повідомляють про бомбування 41-го мікрорайону. Всі постраждалі об’єкти є в безпосередній близькості від позицій і штабів бойовиків. Але місцеві жителі стверджують, що велика частина терористів вже покинула місто. Вулиці порожні, всі мирні жителі ховаються в бомбосховищах і підвалах.

“Сепаратисти покинули всі свої блокпости, тому обстрілюють зараз порожні будинки. У готелі “Пролетарій” зараз нікого немає. Також вони пішли з будівлі СБУ і Лисичанського регіонального нефтеуправленія. А ще горить склозавод, але і з нього теж бойовики пішли. Вони навіть техніку покидали при відступі “, – кажуть місцеві жителі.

Нагадаємо, що сьогодні з ранку йдуть бої за Лисичанськ. До 20 числа в місті перебувала банда Олексія Мозгового, але після того, як городяни на нього оголосили полювання, він зі своїм угрупованням “Батальйон “Призрак “покинув місто.

21 липня секретар міської ради, яку призначили під дулами автоматів, звернулася за допомогою до Володимира Путіна, президента РФ, і Ангели Меркель, федерального канцлера Німеччини.

Як ми повідомляли раніше, місцеві жителі підтверджують цю інформацію: вже кілька днів по місту їздять мобільні групи терористів у складі установок “Град” і мінометних розрахунків. Вони здійснюють залпи з різних частин міста. Очевидці вважають, що вони стріляють не тільки по позиціях армії, але і по місту.

Джерело: informator

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа