Львівська влада вирішила згорнути волонтерський рух?

Для Львова війни не існує. І Львову волонтери НЕ потрібні!
Львову потрібні пиво, пампушки, шоколад і видовища для низькопробної публіки. Львову потрібні незаконні забудови і можливості відмивати бабло.Львову потрібна показна толерантність і єдіная страна…. а волонтери, військові, перемога врешті решт – нікому не треба, бо грошей на тому не заробиш!
Як можна було чи не найголовніший волонтерський склад “Допоможи фронту” викинути на задвірки Львова в НЕОПАЛЮВАНЕ приміщення??Як могла така патріотична влада міста і області допусити таке? Чи якщо вам не вдається очолити процес, то ви його хочете знищити?? Для вас війни таке враження, що ніколи і не було??? Як державана установа, якою є головна пошта у ЛЬвові, мала право викинути волонтерів з погрозами їх у приміщенні замурувати, якщо не підуть??? У нас немає керівників міста і області, щоб прийняти офіційне рішення?

У вас завше в центрі знайдуться приміщення для чергових генделиків, для того, щоб всунути когось своїх, а для волонтерів приміщення нема?
А місця, при бажанні, у центрі і навколоцентральній частині міста є досить…. Вибори пройшли і треба вам всім новообраним ставати до роботи….
От навіть, приміром, московське консульство, яке і так пусте стоїть? Або московський культурний центр – думаю наші львівські толерантні московити нічого проти не матимуть:))) А в міській чи обласній раді? Там їдальні такі, що можна величезний загальноволонтерський центр робити! Про що до речі і подумайте!
А приміщення шкіл, монастирів, торгових центрів? Соціальна відповідальність бізнесу??? Думайте, шановні депутати! Бо без цілеспрямованої роботи волонтерів, військо не матиме достатньої сили, щоб спинити агресора…

Я, як виборець, свідомий громадянин і волонтер ВИМАГАЮ! У Допоможи фронту має бути нормальне тепле приміщення в центрі міста! І я з побратимами нагадуватиму знов і знов – війна іде, атаки наростають, і наше спільне завдання зробити військо сильнішим, а не зневажати і кидатися волонтерами!

Sofiya Fedyna
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа