Львівська компанія відправила у зону АТО понад 30 000 кг безкоштовних кормів для тварин з притулків

Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО» розпочалась у листопаді 2014 року. Компанія Кормотех, лідер українського ринку з виробництва харчування для тварин, звернула увагу на катастрофічну ситуацію в притулках Донбасу. Компанія поставила собі за мету скерувати на схід України 30 тонн сухих кормів, які стануть гуманітарною допомогою для місцевих притулків. В результаті дворічної роботи, безкоштовні корми отримали тисячі тварин у Донецьку, Луганську, Макіївці, Добропіллі, Краматорську, Бахмуті, Маріуполі та інших містах Донбасу. Крім цього, «Не залишай нас в АТО» допомогла численним евакуйованим притулкам, собакам-терапевтам, які займаються реабілітацією ветеранів АТО та військовим собакам, що несли службу в зоні АТО.17 міст, сотні волонтерів і тисячі нагодованих тварин: за два роки роботи Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО», організована компанією Кормотех, відправила на Донбас понад 30 тонн сухих кормів для вихованців місцевих притулків для тварин.

Наприклад, кілька гуманітарних вантажів (а це понад 1000 кг кормів) допомагали протягом останнього року Товариству захисту тварин «Вірність», у прикордонному Добропіллі.

«Вірність», місто Добропілля, Донецька область (зона проведення АТО) від щирого серця дякує компанії Кормотех за надану суттєву допомогу у вигляді корму нашим підопічним! – говорить волонтер Товариства Андрій Климов.Діяльність нашої організації завжди супроводжувалася труднощами, а за останні два роки стало набагато складніше допомагати тваринам. Почасти через фінансові проблеми, почасти через збільшення кількості тварин із зони проведення АТО. І в цей важкий час допомогу від Всеукраїнської ініціативи «Не залишай нас в АТО» була дуже вагомою. Як приємно усвідомлювати, що є такі чуйні люди, які не забувають про проблему безпритульних тварин навіть зараз! Величезне спасибі!»

unnamed

Компанія Кормотех відправляла безкоштовні корми у притулки, які залишали заявку на допомогу та перевіряла цільове використання цих гуманітарних вантажів завдяки регулярним публічним звітам. Завдяки Всеукраїнській ініціативі «Не залишай нас в АТО» про проблему порятунку тварин Донбасу заговорили у ЗМІ. В результаті Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО» переросла у Програму адресної допомоги, адже протягом двох років роботи стало зрозуміло, що чимало людей бажають долучитись допомогою притулкам і волонтерам.
«Наша робота, наш приклад, залишили відбиток у серцях людей і запалили багатьох на добрі справи. Тепер ініціатива еволюціонує в Програму адресної допомоги і це логічно, бо є чимало бажаючих долучатись підтримкою, а Програма пропонує механізм простої та ефективної допомоги, – говорить координатор проекту, керівник служби зі зв’язків з громадськістю компанії Кормотех Катерина Ковалюк. – Це дуже важливо, адже, ми бачимо, багато хто відчуває внутрішню потребу робити добрі справи».

Відтак, на даному етапі команда ініціативи збирає дані про потребуючі притулки, перевіряє інформацію про потреби у цих закладах, а також організовує доставки корму та звітування.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа