Львівська адміністрація знову просить громади добровільно ліквідувати зайві блокпости

block-post

Шановні жителі Львівщини, ще раз про блокпости.
У перші дні війни, в найвищому пориві захищати свій дім до останнього, ми з вами виконали дуже багато роботи: ми стояли в чергах до військкоматів, створили тероборону і добровольчі підрозділи, збудували блокпости, виготовили протитанкові їжаки і великі запаси «Бандера-смузі», від першого дня кинулися шукати амуніцію, військові речі та переправляти гуманітарну допомогу всім, хто цього потребує. Ми зробили і робимо з вами просто дивовижні речі!
За все це щиро дякую кожному з вас.
Сьогодні 21 день наші Збройні Сили України дають рішучий бій ворогу, на багатьох напрямах відкидають його і переходять у контрнаступ. Ми вже розуміємо, що окупанти деморалізовані, ми щодня наближаємо нашу перемогу!
Саме тому Львівщина, яка прийняла десятки тисяч переселенців та створила гуманітарний хаб, має стати надійним тилом.
Аби забезпечити логістику для економіки та гуманітарних вантажів, ми маємо демонтувати всі блокпости, які заважають руху транспорту та не є у переліку Міністерства внутрішніх справ України.
Всі офіційно погоджені блокпости, які залишаються на магістральних автошляхах і в містах, контролюють спільно поліція, Нацгвардія та тероборона.
А найкращою допомогою добровольчих підрозділів наразі є патрулювання населених пунктів і територій, де розміщена критична інфраструктура.
Нагадаю, на головних дорогах і в містах України, за словами Міністра внутрішніх справ, має залишитися приблизно 800 блокпостів. Щодо Львівщини, то з 500 залишаємо у понад 5 разів менше.
Ще раз усім дякую за спільну велику роботу. Прошу розуміння та дотримання вимог воєнного стану.
Разом переможемо!🤝
Слава Україні!🇺🇦
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа