«Луганське земляцтво» запрошує до парку «Нивки» 16-го квітня

Для детей-переселенцев_html_dbfa0d18Навесні «Луганське земляцтво» традиційно проводить суботники, які залишаються в пам’яті наших земляків і допомагають зробити місто красивішим.

«Одне з наших головних завдань – допомогти переселенцям відчути, що вони не самотні після всіх бід, що трапилися. А також показати, що переселенцям небайдуже їхнє нове місце проживання, що вони охоче і з радістю допомагають поліпшити місто, в яке були змушені переїхати», – говорить голова «Луганського земляцтва» Вадим Горан.

Так варто згадати суботник у парку «Нивки», який відбувся в квітні минулого року. Після нього в офіс Земляцтва ще довго телефонували радісні земляки з подяками за те, що «Луганське земляцтво» зібрало всіх разом, дало можливість познайомитися, зустріти старих друзів, провести час на природі, послухати святковий концерт. А де радісні спогади – там і питання про те, коли повториться захід, який всім так припав до душі.

101

«Луганське земляцтво» з радістю запрошує земляків, киян і гостей міста на суботник 16-го квітня до парку «Нивки». Вже підтвердили свою участь у заході представники міжнародних гуманітарних організацій, а також громадських організацій Києва і організацій, що допомагають переселенцям. Всі разом ми не просто проведемо весняне прибирання парку, а й висадимо молоді дерева – «Алею світу», співзвучну прагненням всіх українців в цей непростий час.102

Місце: парк «Нивки» (з боку м. Берестейська)

Час: 11:00, 16-е квітня

Питання: +38 (044) 255-15-22, +38 (044) 255-15-21

Пресс-служба МГО «Луганське земляцтво»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа