Луганськ відрізаний від залізничного сполученя

Відправлення поїздів з Луганська скасували у зв’язку з бойовими діями в Дебальцеве Донецької області. Про це повідомила прес-служба Донецької залізниці. «У Дебальцевому йдуть бої, а всі поїзди, які йдуть з Луганська, проходять через цю станцію. З метою безпеки всі рейси з Луганського вокзалу скасовані. Потяги, які повинні були сьогодні прибути з Києва, Одеси та інших міст зупиняться в Ясинуватій », – повідомив Володимир Саливанов.

Однак, як зазначив начальник прес-служби, Луганський залізничний вокзал продовжує працювати. Каси та довідкова відкриті. Виїхати на поїзді луганчани можуть зі станцій, що знаходяться до Дебальцеве – це Ясинувата, Краматорськ, Донецьк та інші. З Донецька також можна виїхати електричкою Авдіївка-Красноармійськ. З автовокзалу Горлівки в Красноармійськ можна виїхати приватними мікроавтобусами.

Крім того, з 13:00 змінено маршрути в напрямку Донецька / Маріуполя. Всі пасажирські поїзди сьогодні будуть йти через станції Синельникове, Лозова, Слов’янськ та Ясинувата. З Донецька / Маріуполя – відповідно, через Ясиновату, Костянтинівку, Слов’янськ та Лозову.

Усім пасажирам, потяги яких скасували або змінили маршрут проходження, Дон залізниця повертає вартість квитків у повному обсязі. Обмін всіх проїзних документів, в т.ч. придбаних через Інтернет проводиться тільки в касах.
Коли буде відновлено залізничне сполучення – невідомо, пасажирам рекомендують уточнювати всі маршрути в касах і довідкових. А також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв’язку проводиться регулярне інформування про всі зміни у графіку руху поїздів.

Нагадаємо, що залізничний вокзал у Донецьку працює, як і автовокзал «Південний».

Джерело: informator

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа