Лугандонське кідалово: ні зарплатні, ні сухпайків

lugandonelectroВ ЛНР вже другий тиждень не виплачують сухпайки.

ЛНР продовжує закликати лунчан повертатися в місто, заявляючи про готовність виплачувати зарплати бажаючим працювати. Так керівництво структурного підрозділу Луганські електромережі, підприємства ДАЕК Луганськобленерго, 22 вересня зібрало частину своїх співробітників на роботу, де відбулася планірка, яку в якості керівника проводив Олег Сидоренко.
Сидоренко пообіцяв підлеглим (в даному випадку були присутні фахівці аварійно-ремонтних бригад), що він буде виплачувати зарплату щотижня, в розмірі 100 грн. + Сух пайок на суму 250 грн .. Після чого, все (22 людини) приступили до виконання поставлених завдань, а саме відновлення та ремонту електромереж.
Відпрацювавши тиждень, 29 вересня, люди прийшли за зарплатою і пайками, але ні того, ні іншого в наявності у бухгалтера не виявилося, а Сидоренко, через телефон бухгалтера, по гучному зв’язку пообіцяв, що з дня на день все стабілізується і закликав роботяг повертатися до відновлення міста.

“Закінчується другий тиждень, а обіцяне так нам і не віддають. Лише все більше і більше навантажують завданнями. Що робити?” – Питає мене знайомий, котрий розповів мені цю історію. Я відповідаю: “покликати на допомогу Путіна”. Ми обидва сміємося)))

Як відомо, ЛЕО перебуває у власності сина нардепа Олександра Єфремова

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа