Луганчани в чергах забирають депозити – реакція на розкуркулення банків сепаратистами

Під дверима єфремовського «Укркомунбанку» в Луганську вишикувалися величезні черги. Люди прийшли, щоб забрати свої депозити і зняти зарплати і пенсії, передає кореспондент Luganskie.com. Відзначимо, що після того, як бойовики  захопили центральний Приватбанк в Луганську і зупинили роботу всіх його відділень, народ вирішив, що після Ігоря Коломойського руки дійдуть і до Олександра Єфремова.

«Спочатку розкуркулили Коломойського, думаю Єфремов наступний. У мене не великий депозит, але все ж не хочеться втрачати гроші », – розповідає Ірина, яка стоїть у черзі біля дверей банку.

«У мене є карта Привата і Комуна, вчора як дізналися, що Приват захопили, ми з дружиною відразу побігли до банкомату, але він вже не працював. Пішли до наступного, той теж не працює. Виходить гроші пропали. От сьогодні з ранку приїхали знімати гроші з Комуна, ми ж не олігархи, щоб дарувати комусь свої зарплати », – розповів луганчанин Сергій.

А ось причина паніки вкладників: “Луганська народна республіка вдасться до заморожування депозитів всіх вкладників, які проживають на території регіону.”  Це на засіданні “Верховної ради ЛНР” заявив новоспечений “прем’єр” Марат Баширов. Він зазначив, що оскільки у бойовиків зараз немає грошей, а треба чимось наповнювати бюджет, то ЛНР, швидше за все, заблокує рахунки місцевих вкладників і поверне їм їхні кошти тоді, коли у ЛНР з’являться гроші, можливо, що і через 10 років.

IMG_08072014_093533

Джерело: luganskie.com

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа