Легендарний козак Гаврилюк, ще одна шалена історія

Легендарний козак Михайло внаслідок абсурдної випадковості виявився на окупованій бойовиками території Сєвєродонецька. Дві доби, активісти з партії «Свобода» шляхом неймовірних хитрощів намагалися вивезти його в безпечну Україну. Операція з порятунку козака закінчилася успішно. На даний момент Гаврилюк в безпеці.
Київські волонтери, що везли вантаж гуманітарної допомоги у вже безпечний Слов’янськ, помилково заїхали в окупований бойовиками Сєвєродонецьк. У складі волонтерської групи був відомий козак Гаврилюк. Заїхали волонтери в Сєвєродонецьк без особливих проблем, але от виїхати вже не могли. Перспектива перевірки вантажу і документів з пристрастю на блок постах сепаратистів, їх не особливо приваблювала. Усвідомивши всю глибину жалюгідності ситуації, волонтери звернулися за допомогою до народного депутата від партії «Свобода» Святослава Хаменка. Розуміючи, що легендарного козака Михайла, знають не лише патріоти, а й місцеві сепаратисти, депутат за допомогою звернувся до Луганських активістів з партії «Свобода».
Луганчани, не замислюючись над складністю і небезпекою завдання, рішуче кинулися рятувати козака. І ось, серед ночі, через 2 години після дзвінка депутата, Луганський рятувальний загін був у Сєвєродонецьку. Ще раз поглянувши на яскраву зовнішність Михайла, хлопці усвідомили, що рятувальна операція, буде не з простих. Майже дві доби активісти ховали Гаврилюка, намагаючись надати автентичної зовнішності патріота, видимість простого робочого хлопця з Донбасу. Зголили вуса, переодягнули. Хотіли збрити оселедець, але Михайло не дав. Оселедець для козака-це святе, довелося Луганським активістам, заклеювати його скотчем. Попутно записали відео, що Гаврилюк в безпеці в Слов’янську, щоб інші Українські патріоти не кинулися його рятувати і не розкрили всіх конспіративних хитрощів.
Загалом, все вдалося. Михайла вивели козячими стежками, полями лісами і байраками на територію безпечної України. Тепер, як повідомляють наші джерела, за долю козака, поки можна не хвилюватися. Ми сподіваємося, що Михайло і далі буде нас радувати своїми шаленими історіями зі щасливим кінцем.

Окремий захват божевільному загону Луганських активістів, який кинувся без роздумів рятувати «нашого козака».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа