Львівщина популяризуватиме проведення військово-спортивної гри українського козацтва «Сокіл» («Джура»)

28 березня на засіданні постійної комісії з питань освіти та науки Львівської обласної ради депутати обговорили і погодили заходи департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації на 2013 рік.

Особливу увагу депутати звернули на проведення всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»). Гру заплановано провести у травні-червні цього року. З обласного бюджету на цей захід заплановано виділити 9 тисяч гривень.

З метою популяризації «Джури» секретар постійної комісії з питань освіти та науки Львівської обласної ради Андрій Корнат запропонував доручити департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації напрацювати механізм та концепцію проведення всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри Українського козацтва «Сокіл», залучивши до цього Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Львівську обласну організацію Спілки офіцерів України.

Прес-служба ЛОР

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа