Львів’ян запрошують взяти участь у найбільшій в Україні військово-патріотичній тереновій грі «Гурби-Антонівці»

З 28 квітня по 1 травня між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби, що у Рівненській області на місці найбільшого бою УПА проти військ НКВС в непрохідних хащах та болотах відбудеться одинадцята найбільша в Україні військово-патріотична теренова гра «Гурби Антонівці», її організатором є ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» (МНК). Захід проходить за сприяння Львівської міської ради, ГО “Самопоміч” та магазину військового спорядження “Штурм”.

Гурби-Антонівці – теренова гра, яка скликає молодь із всієї України. Тут збираються, щоб вшанувати полеглих вояків у 1944 році та показати, що є ще порох у порохівницях, що українська молодь зможе протистояти “ворогам”, щоб захистити свою Державу, ідеали та ідеї.  Починаючи із 2003 року вишкіл під час гри пройшли близько трьох тисяч молодих українців та громадян із сусідніх нам держав.

Одинадцята гра присвячена 100-річчю від дня народження Василя Кука, який командував військовими частинами УПА під час боїв в Гурбах у квітні 1944-го. Молодіжний Націоналістичний Конгрес встановить стенд з інформацією про бійта теренову гру на місці її відкриття.

Якщо ти побував на Гурбах раз – неодмінно приїдеш ще і ще”, – доводять учасники, для яких найочікуванішими в році є лише 60 годин – коли команди виборюють право називатися “переможцями”.

Наша молодь спробує ще раз довести, що вона гідна називатися нащадками славних українських воїнів: козаків та упівців. Всі сильні духом та тілом намагатимуться здобути тріумф. Будьте активними! Боріться і перемагайте! До зустрічі в окопах :)” – запрошує на гру курінний Назар Франчук.


Тож, всі хто із Львівської, Київської, Полтавської, Сумської, Миколаївської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Луганської, Чернігівської, Хмельницької областей та Криму відчуває себе повний сили та енергії для змагу зголошуйтеся до Франчука Назара –   [email protected] чи за номером телефону (093) 668-32-52. Надсилати заявки до 22 квітня.


Прес-служба ЛОО МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа