Кияни хочуть пам’ятник Рональду Рейгану

Кияни пропонують встановити у столиці України пам’ятник антикомуністу, одному з найвидатніших політичних діячів світу Рональду Рейгану.
Відповідну петицію розміщено на сайті Київської міськради. Ідею вже підтримали активісти з «Проекту спадщини Рональда Рейгана» (США), які прагнуть до збереження спадщини американського політика.
Автор петиції, голова Українського товариства економічних свобод Мар’ян Заблоцький каже: «Ми прагнемо увічнити пам’ять Рональда Рейгана та доєднатися до громад Варшави, Будапешту, Вроцлава, Тбілісі та інших міст, які вже встановили пам’ятники Рейгану.
У минулому році в Києві обговорювався варіант присвоєння імені Рейгана Московському мосту, але пріоритет був наданий іншій назві. Вважаю, що пам’ятник має бути встановлений на перехресті вулиць Липської та Інститутської, на місці поваленого під час Революції Гідності пам’ятника першому секретарю ЦК КПУ Дмитру Мануїльському, партійний псевдонім якого – Іван Безробітний. Пам’ятник Рейгану стане символічним нагадуванням про пріоритет таких понять, як свобода, гідність, думка про власний народ над особистими цілями та бажаннями».
З повагою,
Олексій Хорош
Директор з комунікацій
Українське товариство економічних свобод
12998644_1081228458603417_3106592395019383470_n
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа