Кияни впорядкували територію навколо знаку на честь Героїв Крут

28 січня члени Молодіжного Націоналістичного Конгресу впорядкували територію навколо хреста встановленого на честь Героїв Крут, що знаходиться на Замковій горі у Києві.

Незважаючи на досить сильний мороз, молодь розчистила від снігу та криги не тільки сам пам’ятний знак, а й сходи, що ведуть на гору з Андріївського узвозу.

«Кожна держава пишалась би такою молоддю, яка свідомо йдучи на смерть захищала до останнього свою землю від ворога. Проте, наша влада не тільки не вшановує подвиг Крутянців, а й робить все, щоб про цей вчинок не знало нове покоління українців. Тому сьогодні ми не тільки намагаємось поширювати правду про ці події в рамках кампанії «Пам’ятай про Крути», а й своєю працею віддаємо шану молодим хлопцям, які поклали життя за Україну», – говорить голова Київського МНК Іван Кішка.

Нагадуємо, що кампанія «Пам’ятай про Крути!» ініціюється в рамках Молодіжної ініціативи «Героям слава!» для популяризації серед молоді подвигу юнаків, які в січні 1918 року віддали найдорожче – своє життя – захищаючи незалежність України.

Прес-служба КМО МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа