Кияни переглянули фільм про грузино-російську війну

Стартував перший показ з серії фільмів, які продемонструє «Кінофестиваль Нескорених Націй». 1 квітня кияни та гості міста переглянули стрічку «5 днів у серпні»про грузино-російську війну, показ якої організував «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

P1050862

Захід зібрав активну молодь, котра розуміє, що винуватцем воєн останніх років в України та Грузії є Росія і що лише спільними зусиллями наші братні країни можуть перемоги ворога – кремлівський режим.

Присутня на кінопоказі Тамара Шавладзе, очевидець грузино-російських конфліктів, відповіла на всі питання, що виникли після перегляду фільму. Вона, зокрема, розповіла про передумови приходу до влади проросійського президента та якими можуть бути наслідки, якщо не спинити «кремлівську навалу».

P1050866

«Фільм справив неабияке враження. Грузини показали себе як незламний народ. Нам потрібно єднатися з націями Балто-Чорноморського альянсу в боротьбі зі спільним ворогом», – поділилася враженням киянка Лілія Кірик.

«Кінофестиваль Нескорених Націй» – проект Альянсу Балто-Чорноморських Націй (співорганізатором якого є «Молодіжний Націоналістичний Конгрес»), що покликаний пропагувати ідеї Балто-Чорноморського зближення. У його рамках відбудеться показ серії фільмів про нації, які потерпають від агресора так, як і Україна.

P1050868

Прес-служба Київського осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа