Кривий Ріг в обмін на бюджет

Таку по суті пропозицію висловлює нардеп БПП від імені своєї фракції, а пресслужба блоку підтверджує, публікуючи це на офіційному сайті.

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Олександр Черненко вважає, що навколо перевиборів мера Кривого Рогу склалася патова політична ситуація. «Питання призначення позачергових виборів голови міста Кривий Ріг лежить в політичній площині. Склалася патова політична ситуація, коли бездоганних юридичних механізмів призначити нові вибори немає, але Тимчасова слідча комісія Верховної Ради встановила факти грубих порушень виборчого процесу в Кривому Розі. Ці порушення не дозволяють об’єктивно встановити результати виборів, тому фракція підтримує призначення позачергових виборів голови міста Кривий Ріг», – заявив народний депутат.

Олександр Черненко наголосив, що фракція БПП не сприймає політичний шантаж, який супроводжує питання призначення перевиборів. «На засіданні погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та голів комітетів було прийнято рішення розглянути питання перевиборів у Кривому Розі у четвер, 24 грудня. Але ще у вівторок, 22 грудня, робота парламенту була паралізована саме через ці перевибори. Зараз ми домовилися, що проголосуємо сьогодні, 23 грудня. Я сподіваюсь, що фракція Партії «Блок Петра Порошенка» більшістю голосів підтримує перевибори у Кривому Розі, але, я також сподіваюсь, що фракція «Самопоміч» буде виконувати спільні домовленості і підтримає розгляд законопроектів, пов’язаних з бюджетним процесом», – зазначив Олександр Черненко.

Джерело: http://solydarnist.org/?p=48288

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа