Кримський ляпас Путіну від Ердоґана

18 серпня 2018 року в Анкарі відбувся VI з’їзд правлячої Партії справедливості і розвитку Туреччини (Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), засновником якої є Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоґан.

В Анкару прибули офіційні делегації гостей з’їзду з різних країн, очолювані вищими державними посадовими особами.

Президент України Петро Порошенко в якості власного представника для участі в роботі VI з’їзду AKP направив Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу, народного депутата України, лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва.

Відомо, що в Анкарі Мустафа Джемілєв також вручив Президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердоґану особисте послання Президента України Петра Порошенка.

Делегацію Росії для участі в якості гостей на з’їзді очолив голова Державної Думи В’ячеслав Володін. При цьому, в складі російської делегації по прильоту в Анкару виявився кримський колаборант «депутат ГД» Руслан Бальбек.

Оскільки турецька сторона не давала попередньої згоди на включення до складу делегації РФ, запрошеної на з’їзд, кримського коллаборанта Руслана Бальбека, небажаний «гість» не був допущений на з’їзд. Замість урочистого залу, де проходив з’їзд AKP, прислужника російських окупантів Руслана Бальбека перепровадили в посольство РФ, де він очікував на відліт делегації Держдуми в Москву.

Рефат Чубаров

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа